+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Színes programokkal indul az évad
2019. szeptember 17. kedd 14:57
Színes programokkal indul az évad
A Kanizsai Kulturális Központ őszi-téli programjai közt lesznek például színházi előadások, musicalek és operettgála, de informatikai előadásokra is várják az érdeklődőket.
Nagykanizsa

A 2019-2020-as színházi szezonban is színes és eseményekkel teli kulturális életre számíthatnak a nagykanizsaiak. A Kanizsai Kulturális Központ őszi-téli programjai közt lesznek például színházi előadások, musicalek és operettgála, de informatikai előadásokra is várják az érdeklődőket, továbbá folytatódnak a Retro Kávéházi Esték is. 

A Kanizsai Kulturális Központ munkatársai ismertették az idei őszi-téli programokat, valamint a színházbérletek előadásairól is tájékoztatást adtak. - Mind a három intézményegységünk, a Hevesi Sándor Művelődési Központ, a Medgyaszay Ház és a Móricz Zsigmond Művelődési Ház munkatársai is nagy örömmel és nagy elánnal készülnek az évadnyitó időszakra. Szeptember második felében indul be igazán a kulturális programok kavalkádja, a HSMK-ban a már megszokott elemek, például a felnőtt, a gyermek és az ifjúsági színházbérleti sorozatok. Népszerűek a családi hétvége sorozataink is, a hónap végén várjuk a családokat mindhárom intézményünkben – mondta Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója.

Folytatódik a Jazzkanizsa rendezvénysorozat is, amit idén november 8-án a Medgyaszay Házban tartanak. Fellép majd a Cseke Dániel Quartet, de a világhírű Tony Lakatos játékát is élvezheti a kanizsai nagyérdemű. A gyermekek számára lesz ifjúsági és gyermekszínházi bérlet, a komolyzene kedvelőinek igényeit a Filharmónia Fortissimo bérlet szolgálja ki, a színházkedvelő felnőtteket pedig három bérlettípussal várják a HSMK-ban. - Mindhárom bérletünket nagyon szívesen ajánlom a közönségnek, ugyanis rengeteg jó darabunk lesz, rengeteg jó színészt hozunk el Nagykanizsára. Az Átrium és a Kultúrbrigád produkcióját, a Tizenkét dühös embert tudnám ajánlani, ugyanis ellátogat hozzánk Mucsi Zoltán, Debreceni Csaba, de ellátogat hozzánk Sütő András is, aki Nagykanizsán született – fogalmazott Kománovics Alexandra, a HSMK művelődésszervezője.

Az őszi programok közt megtalálhatjuk az Orfeum Vándorszínpad operettgáláját, és Illényi Katica is színpadra lép a HSMK-ban. Az előadásokon túl lesz író-olvasó találkozó Szentesi Évával, valamint folytatódnak az Irodalmi- és a Retro Kávéházi Estek a Medgyaszay Házban, továbbá a Kalandozó Kanizsaiak sorozatra is várják az érdeklődőket. 

Galéria
további friss hírek
13
okt.
18:54
1
Nagykanizsa
Újabb cég fejlődik az ipari parkban
13
okt.
13:13
1
Nagykanizsa
Röntgen Kanizsa Kupa
12
okt.
15:14
1
Nagykanizsa
Kanizsai Vadmacskák SE – ELTE Fortis 87–65
11
okt.
20:00
1
Nagykanizsa
Átadták kibővített térfigyelő kamerahálózatot Nagykanizsán
11
okt.
20:00
1
Nagykanizsa
Gálaesttel nyitották meg az Idősek Hetét
11
okt.
16:32
2
Nagykanizsa
A Viridis Pannonia Kft. városszerte a társasházi hulladék gyűjtésére használatos, 770 és 1100 literes tartályokat tisztítja a jövő hét elején.
11
okt.
16:19
4
Nagykanizsa
Az akciót a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület szervezte a Vöröskereszttel és a bibliotékával együttműködve.
Az akciót a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület szervezte a Vöröskereszttel és a bibliotékával együttműködve. A rendszeresen segítő donorok mellett hét új véradó is érkezett tegnap a könyvtárba.  Az..tovább olvasom
11
okt.
16:16
5
Nagykanizsa
Vasárnaptól forgalomkorlátozás lesz érvényben.
Megkezdődik a Múzeum tér felújítása – vasárnaptól forgalomkorlátozás lesz érvényben. A Területi Infrastrukturális Fejlesztések projekt keretében tovább folytatódnak az..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.10.11

A BIZTONSÁGÉRT – átadták a város kibővített térfigyelő kamerarendszerét, már 129 ponton működik a legmodernebb technika 

MEGFELELŐ KÖRÜLMÉNYEK – felavatták a Teleki utcai idősek otthona új részlegét, így a demenciával küzdők gondozása Kanizsán is biztosított 

IDŐTÁLLÓ ÉS GYERMEKBARÁT – birtokba vették a legkisebbek a Pipitér-óvoda gumiburkolatú biciklipályáját

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu