+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Javítana hazai pályán az FC Nagykanizsa
2020. március 12. csütörtök 15:12
Javítana hazai pályán az FC Nagykanizsa
Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő dél-zalai gárda szombaton a Fejér megyei Bicskei TC-t fogadja az Olajbányász-stadionban.
Nagykanizsa

Javítana hazai pályán az FC Nagykanizsa. Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő dél-zalai gárda szombaton a Fejér megyei Bicskei TC-t fogadja az Olajbányász-stadionban. Vittman Ádámék helyzetét az sem könnyíti meg, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség – a kormány rendkívüli döntését követően – az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. Az előző fordulóban, a felcsúti meccsen tapasztalt védekezési hibák kiküszöbölésére is nagy hangsúlyt fektet a kanizsai csapat. A játékosok és a vezetők véleménye szerint a múlt heti mérkőzés jóval szorosabb volt annál, mint amit a 4-0-ás végeredmény mutat. – Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Puskás Akadémia második számú csapatának. Az eredmény ezt azonban nem tükrözi. De én inkább azt szeretném mondani, hogy kaptunk most négyet, de ezt követően négy meccsen nem fogunk gólt kapni – remélem - mondta Kovács György, az FC Nagykanizsa játékosa.

A most szombaton következő ellenfél, a Bicskei TC ugyan hat ponttal kevesebbet szerzett, mint a kanizsai gárda, de két, komoly NB I-es múlttal rendelkező támadót is igazolt a télen, így különösen nehéz összecsapás vár Koller Zoltán csapatára. – A játékosaim azt mondták, hogy ez a bicskei csapat már ősszel is nagyon jó futballt játszott, sőt, volt 3-4 hatalmas ziccerük is, amit nekünk sikerült megúszni. S ráadásul most a télen erősítettek is, igazoltak két olyan játékosot, akinek komoly NB I-es, NB II-es múltja van, szóval nagyon veszélyes támadósoruk van, mind a három csatáruk nagyon veszélyes. Szóval biztos, hogy nehéz dolgunk lesz ellenük, de próbáljuk folytatni azt az utat, amit együtt elkezdtünk, aztán meglátjuk, hogy mire megyünk - fogalmazott Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. A zárt kapus találkozó szombaton fél 3-kor kezdődik. 

Galéria
további friss hírek
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:57
4
Nagykanizsa
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem..tovább olvasom
22
máj.
17:52
3
Nagykanizsa
A megkérdezett szakértő szerint az enyhítéseknek köszönhetően némileg ugyan javult a helyzet, de szinte kizárólag a maximum kétéves gépjárműveket keresik jelenleg az érdeklődők.
22
máj.
17:41
5
Nagykanizsa
A megújuló területen zajló munkák jelenlegi állapotáról ma reggel tájékoztatta a kivitelező Balogh László polgármestert és Cseresnyés Péter államtitkárt, országgyűlési képviselőt.
22
máj.
17:35
4
Nagykanizsa
A járványügyi görbe csökkenése bizakodásra ad okot, amely szerint a járvány első szakaszának végén vagyunk – egyebek mellett ez is elhangzott az Operatív Törzs mai tájékoztatóján.
22
máj.
17:26
4
Nagykanizsa
A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a kutatók – a munka egyik helyszíne pedig Nagykanizsa lett.
21
máj.
16:08
4
Nagykanizsa
A napközis táborok mellett az ottalvós táborokra is lesz lehetőség. Tegnap este megjelent a közlönyben a szabályozás, az érintettek pedig gőzerővel elkezdték a nyári időszak szervezését Kanizsán is.
21
máj.
15:48
4
Nagykanizsa
Az eseményen olyan felnőtt- és gyermekkórusok vesznek részt szerte az országból, amelyek az elmúlt időszakban karanténkoncertekkel örvendeztették meg a nagyközönséget.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
03:25
Info blokk
03:35
Lapozó
06:30
Info blokk
06:40
Mise/Istentisztelet
07:40
Sztárportré: Krisz Rudi
08:10
Info blokk
08:20
Rotschild Klári legendái
09:10
Jazz-varázs: Equinox lemezbemutató koncert 2. rész
09:55
Info blokk
10:05
Lapozó
12:00
Sztárportré: Krisz Rudi
12:30
Rotschild Klári legendái
13:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.22

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Zalában egy, az országban 37 fővel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma 

KUTATÓMUNKA NAGYKANIZSÁN – A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a szakemberek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu