+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Zárt kapus meccsek
2020. március 13. péntek 15:28
Zárt kapus meccsek
A sportra is kihat a koronavírus.
Nagykanizsa

Zárt kapus meccset játszanak a focisták, a kosarasok és a pólósok, a futsalosok pedig pályára sem lépnek – a sportra is kihat a koronavírus. A kormány rendkívüli döntését követően a különböző sportági szövetségek is lépéskényszerbe kerültek, akik tehetik, nem halasztják el a soros bajnokikat. Ugyanakkor több egyesület külföldi szereplése is elmaradhat a járványügyi intézkedések miatt. Bár meccs lesz, a székek üresen maradnak a hétvégén az Olajbányász-stadionban. A korlátozás értelmében az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus lesz, sőt, az MLSZ határozatlan ideig felfüggesztette a fiatalok számára kiírt versenyeket, így – egyebek mellett – a Bozsik-programot is. – Ugye mi NB III-as csapatként szerepelünk, technikailag 25 fő az, aki a stadionba beléphet a mérkőzések alatt egyesületenként. Ebbe a játékosok is beleszámítanak. Ez a rendelet vonatkozik mind a felnőtt, mind minden utánpótláskorú egyesületre. A rendelet érvényességének határidejéről nincs információnk, tehát a visszavonásig így kell lebonyolítanunk az összes labdarúgó-mérkőzést - mondta el Zsirai Róbert, az FC Nagykanizsa elnökségi tagja.

Az edzések ugyan továbbra is gőzerővel folynak a Szan-Diában, de a kormány döntése értelmében 100 fő feletti rendezvény zárt térben nem tartható, így a kanizsai egyesületnek le kellett mondania a március végi, világbajnoki kvalifikációs versenyét. – Mi bízunk benne, hogy ha 1-2 héttel eltolják, akkor még belecsúszhatunk a világbajnokság előtt. A világbajnokság dátuma május vége, tehát van még 2 hónap arra, hogy esetleg a kvalifikációs versenyt Magyarország meg tudja szervezni. Előttünk még volt egy-két szerencsés ország, amelynek sikerült ezt megrendezni. Most a szlovák és a horvát verseny az, ami kérdéses - fogalmazott Vágó Lászlóné, a Szan-Dia Fitness Sport Club elnök-edzője. A kanizsai kézilabdacsapatok mérkőzéseiről viszont a zárt kapuk ellenére sem maradnak le a szurkolók. A női gárda ma Kozármislenyben szerepel, az összecsapást a Baranya megyei csapat közösségi oldalán, míg a férfiak siklósi vendégjátékát az MKSZ oldalán nézhetik élőben az érdeklődők.

Galéria
további friss hírek
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:57
4
Nagykanizsa
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem..tovább olvasom
22
máj.
17:52
3
Nagykanizsa
A megkérdezett szakértő szerint az enyhítéseknek köszönhetően némileg ugyan javult a helyzet, de szinte kizárólag a maximum kétéves gépjárműveket keresik jelenleg az érdeklődők.
22
máj.
17:41
5
Nagykanizsa
A megújuló területen zajló munkák jelenlegi állapotáról ma reggel tájékoztatta a kivitelező Balogh László polgármestert és Cseresnyés Péter államtitkárt, országgyűlési képviselőt.
22
máj.
17:35
4
Nagykanizsa
A járványügyi görbe csökkenése bizakodásra ad okot, amely szerint a járvány első szakaszának végén vagyunk – egyebek mellett ez is elhangzott az Operatív Törzs mai tájékoztatóján.
22
máj.
17:26
4
Nagykanizsa
A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a kutatók – a munka egyik helyszíne pedig Nagykanizsa lett.
21
máj.
16:08
4
Nagykanizsa
A napközis táborok mellett az ottalvós táborokra is lesz lehetőség. Tegnap este megjelent a közlönyben a szabályozás, az érintettek pedig gőzerővel elkezdték a nyári időszak szervezését Kanizsán is.
21
máj.
15:48
4
Nagykanizsa
Az eseményen olyan felnőtt- és gyermekkórusok vesznek részt szerte az országból, amelyek az elmúlt időszakban karanténkoncertekkel örvendeztették meg a nagyközönséget.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
06:30
Info blokk
06:40
Mise/Istentisztelet
07:40
Sztárportré: Krisz Rudi
08:10
Info blokk
08:20
Rotschild Klári legendái
09:10
Jazz-varázs: Equinox lemezbemutató koncert 2. rész
09:55
Info blokk
10:05
Lapozó
12:00
Sztárportré: Krisz Rudi
12:30
Rotschild Klári legendái
13:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.22

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Zalában egy, az országban 37 fővel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma 

KUTATÓMUNKA NAGYKANIZSÁN – A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a szakemberek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu