+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Online táncórák az Eraklinnal
2020. március 27. péntek 17:05
Online táncórák az Eraklinnal
A Facebookon bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez.
Nagykanizsa

Online táncórákat tart az Eraklin Táncklub Egyesület – a Facebookon bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez. Az első ilyen tartalmat egy hete töltötték fel az egyesület oldalára – azóta több mint hétezren nézték meg Lekszikov Csaba és Zöldvári Klaudia oktató videóját. Az elmúlt napokban tartottak két újabb táncórát, a visszajelzések alapján pedig úgy látják: az emberek igénylik az „ilyen jellegű, vidám, testet-lelket megmozgató elfoglaltságokat ezekben az otthonülős napokban”. Az Eraklin Táncklub Egyesület – sok más szervezethez, klubhoz, közösséghez hasonlóan – felfüggesztette csoportos edzéseit, tanfolyamait és foglalkozásait az új koronavírus-járvány miatt. A táncrajongók az intézkedések visszavonásáig online hódolhatnak szenvedélyüknek, legközelebb szombat este.

– A táncosaink, akik egyébként is versenytáncosok, társastáncosok, illetve a klubnak a tagjai, nem tudnak órákra járni, ezért úgy döntöttünk, online órákat tartunk nekik, amelyeken a versenytáncot tanulják. Akkor jött ez az ötlet, hogy ha már a saját táncosainknak tartunk, akkor miért ne tarthatnánk másoknak is órákat, főleg most, hogy a hétköznapjaik otthon ülve, várakozva, bezárkózva telnek. És ha most még nem is, hamarosan a bezártság mindenkin meg fog mutatkozni. Otthon vagyunk, sokszor azt vesszük észre, hogy a nem tudom hányadik péksüteményt rágcsáljuk, ami nem annyira egészséges, pláne, amikor a mozgáslehetőségünk a nullára csökkent. Tehát van ennek egy lelki és egy testi vetülete is. Ez egy teljes körű rekreáció a bezártságban. A visszajelzések pozitívak, rengeteg új követőnk lett, és ami nekünk külön öröm, hogy Nagykanizsán kívül az ország minden pontjáról bejelentkeznek a műsorunkba – fogalmazott Lekszikov Csaba elnök.

Galéria
további friss hírek
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:57
4
Nagykanizsa
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem..tovább olvasom
22
máj.
17:52
3
Nagykanizsa
A megkérdezett szakértő szerint az enyhítéseknek köszönhetően némileg ugyan javult a helyzet, de szinte kizárólag a maximum kétéves gépjárműveket keresik jelenleg az érdeklődők.
22
máj.
17:41
5
Nagykanizsa
A megújuló területen zajló munkák jelenlegi állapotáról ma reggel tájékoztatta a kivitelező Balogh László polgármestert és Cseresnyés Péter államtitkárt, országgyűlési képviselőt.
22
máj.
17:35
4
Nagykanizsa
A járványügyi görbe csökkenése bizakodásra ad okot, amely szerint a járvány első szakaszának végén vagyunk – egyebek mellett ez is elhangzott az Operatív Törzs mai tájékoztatóján.
22
máj.
17:26
4
Nagykanizsa
A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a kutatók – a munka egyik helyszíne pedig Nagykanizsa lett.
21
máj.
16:08
4
Nagykanizsa
A napközis táborok mellett az ottalvós táborokra is lesz lehetőség. Tegnap este megjelent a közlönyben a szabályozás, az érintettek pedig gőzerővel elkezdték a nyári időszak szervezését Kanizsán is.
21
máj.
15:48
4
Nagykanizsa
Az eseményen olyan felnőtt- és gyermekkórusok vesznek részt szerte az országból, amelyek az elmúlt időszakban karanténkoncertekkel örvendeztették meg a nagyközönséget.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
02:40
Jazz-varázs: Equinox lemezbemutató koncert 2. rész
03:25
Info blokk
03:35
Lapozó
06:30
Info blokk
06:40
Mise/Istentisztelet
07:40
Sztárportré: Krisz Rudi
08:10
Info blokk
08:20
Rotschild Klári legendái
09:10
Jazz-varázs: Equinox lemezbemutató koncert 2. rész
09:55
Info blokk
10:05
Lapozó
12:00
Sztárportré: Krisz Rudi
12:30
Rotschild Klári legendái
13:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.22

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Zalában egy, az országban 37 fővel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma 

KUTATÓMUNKA NAGYKANIZSÁN – A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a szakemberek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu