+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / K'arc / 2019. augusztus 27.
2019. augusztus 27. kedd

Második alkalommal rendezték meg a Fehér Barátok emlékezete című ünnepséget Iharoson tavaly októberben. Az eseményt a 750 Éves Iharos programsorozat részeként szervezték meg. A rendezvényen a felújított kiállítóház és helytörténeti gyűjtemény épületét is átadták, ahol helyet kapott egy, a Pálos rend életét és történetét bemutató képsorozat is.

Telt házas előadásokkal örvendeztette meg az elmúlt időszakban is a Vendégségben a Kanizsa Big Bandnél koncertsorozat a jazz-rajongó közönséget Nagykanizsán. A zenészekhez egyik alkalommal a kanizsai származású, Grazban élő Varga Dániel csatlakozott.

Oroszország világszerte ismert és kedvelt táncegyüttese tavaly hazánkban turnézott, a koncertsorozat egyik állomása Nagykanizsa volt. A Beriozka – azaz Nyírfácska – néven emlegetett Állami Akadémiai Táncművészeti Együttes táncosai a magával ragadó koreográfiákkal és a pazar kosztümökkel a kanizsai közönséget is elvarázsolták.

Tavasszal mutatták be Pelesz Alexandra első, önálló novelláskötetét. A kiskanizsai tanítónő írásait már több országos irodalmi pályázaton is díjazták, valamint számos antológiába és mesekötetbe is beválogatták. A fegyver neve: ember című kötetben nemcsak az írónő gyermekkorát ismerhetik meg az olvasók, hanem a jövőbe is kitekinthetnek.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.10.11

A BIZTONSÁGÉRT – átadták a város kibővített térfigyelő kamerarendszerét, már 129 ponton működik a legmodernebb technika 

MEGFELELŐ KÖRÜLMÉNYEK – felavatták a Teleki utcai idősek otthona új részlegét, így a demenciával küzdők gondozása Kanizsán is biztosított 

IDŐTÁLLÓ ÉS GYERMEKBARÁT – birtokba vették a legkisebbek a Pipitér-óvoda gumiburkolatú biciklipályáját

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu