+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / K'arc / 2019. szeptember 17.
2019. szeptember 17. kedd

Telt házas koncerttel tért vissza Nagykanizsára Gayer Mátyás. A fiatal zongorista Sara Dowlinggal lépett fel a múlt héten a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. Az esten nemcsak jazz örökzöldek hangzottak el, hanem Gayer Mátyás saját feldolgozásai is helyet kaptak.

Az angyalok tisztása címmel nyílt természetfotó kiállítás a Hevesi Sándor Általános Iskolában. Ezúttal egy ifjú tehetség, Németh Bálint fényképei kerültek ki az intézmény galériájába. A gyerekek így az órák közt, a folyosókon sétálva egy kicsit a magyar erdőkben, vagy éppen az afrikai szavannákon érezhetik magukat.

Nagykanizsán is bemutatták a Félútont. A kisjátékfilmet a helyi gimnazista, Lendvai Kristóf készítette a megyeszékhelyi Hevesi Sándor Színház művészeinek, valamint számos támogatónak a közreműködésével. A kanizsai premieren a színészi gárda néhány tagja: Czegő Teréz, Hertelendy Attila, Herold Levente és Lőrincz Nikol is részt vett.

Kanizsai fiatal nyerte meg a Népművészeti Egyesületek Szövetségének pályázatát. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzőse, Bognár Angéla vidám, személyre szabható és környezetbarát lábbelijeivel lett első a versenyen, amelynek fő célja a híres szegedi papucsok értékmentése, illetve teljesen szabad újragondolása volt. Angéla a 33. Mesterségek Ünnepén vehette át az első helyezésért járó díjat.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.10.11

A BIZTONSÁGÉRT – átadták a város kibővített térfigyelő kamerarendszerét, már 129 ponton működik a legmodernebb technika 

MEGFELELŐ KÖRÜLMÉNYEK – felavatták a Teleki utcai idősek otthona új részlegét, így a demenciával küzdők gondozása Kanizsán is biztosított 

IDŐTÁLLÓ ÉS GYERMEKBARÁT – birtokba vették a legkisebbek a Pipitér-óvoda gumiburkolatú biciklipályáját

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu